۱۳۹۷ مرداد ۸, دوشنبه

به یاد قهرمان سر بدار زهره عین الیقین


مشخصات مجاهد شهید زهره عین الیقین
محل تولد: اصفهان
تحصیلات ليسانس
سن: 34
محل شهادت: تهران
تاریخ شهادت: 1367

زندگینامه مجاهد شهید زهره عین‌الیقین
مجاهد شهید زهره عین‌الیقین در ۱۹‌اردیبهشت ۱۳۳۳در یک خانواده فرهنگی در شهر اصفهان بدنیا آمد. او در دامان مادری با فرهنگ که از معلمین به‌نام شهر اصفهان بود، پرورش یافت. از همین‌رو دوران دبستان و دبیرستان را همواره به‌عنوان دانش‌آموزی ممتاز سپری کرد و با اخذ دیپلم از دبیرستان رودابه اصفهان فارغ‌التحصیل شد. با شرکت در کنکور سراسری به‌عنوان دانشجوی حسابداری در دانشگاه شرکت نفت قبول شد و از همین دانشگاه مدرک کارشناسی خود را دریافت کرد. در سال ۱۳۵۴او به همراه همسرش مجاهد شهید داوود منیر‌عباسی برای ادامه تحصیل راهی آمریکا شد و در سال ۱۳۵۷با احذ مدرک کارشناسی ارشد همزمان با انقلاب ضد سلطنتی به ایران بازگشت. او درجریان انقلاب و شرکت در جلسات مختلف با سازمان و آرمانهای توحیدی آن آشنا شد و از همان زمان فعالیت‌های سیاسی خود را با سازمان آغاز کرد. زهره همزمان به‌عنوان دبیر ریاضی دبیرستانهای اصفهان مشغول تدریس شد. در عین حال رئیس جامعه زنان انقلاب اسلامی اصفهان بود. در سال ۱۳۵۸کاندید انتخابات مجلس شورا از سوی سازمان شد، و با استقبال طیف وسیعی از مردم اصفهان مواجه گردید. او در بین سایر کاندیداهای زن رتبه اول را به‌دست آورد.
پس از ۳۰خرداد ۱۳۶۰ارتباطش با سازمان قطع شد و به زندگی‌مخفی رو آورد، در همین رابطه به تهران نقل مکان کرد و از طریق خواهرش مجدداً به سازمان وصل شد. زهره در سال ۱۳۶۱شناسایی و توسط پاسداران در تهران دستگیر و به زندان اوین منتقل گشت. پس از دستگیری زیر شدیدترین شکنجه ها قرار گرفت. ولی هر بار با مقاومت خود دژخیمان را مستأصل و نا امید می‌کرد.
او در بیدادگاه رژیم به ۱۲سال زندان محکوم گردید. دوران زندان مرحله و فراز جدیدی از مقاومت و رزم این شیر‌زن مجاهد گردید و از او مسئولی تأثیرگذار و الهام‌بخش برای ارزشهای سازمان در بین همرزمانش ساخت. دژخیمان در اوین روی زهره بسیار حساس بودند. زهره جزو اولین مجاهدانی بود که در هر شرایطی مورد تنبیه قرار می‌گرفت. بر اثر شکنجه هایی که روی او اعمال شده بود کلیه‌هایش تقریباً از کار افتاد. بارها او را به سلول انفرادی فرستادند و هر بار با روحیه بالاتر و کوله‌باری از تجربه و ایمان بیشتر به مقاومت باز‌میگشت.
او تلاش می‌کرد که همواره همین روحیه را با نوشتن نامه هایی به مادرش نیز منتقل کند و او را نیز نسبت به آینده امیدوار سازد. با شروع قتل‌عام ۶۷زهره قهرمان از جمله نخستین خواهرانی بود که با عزمی راسخ و ایمانی خدشه‌ناپذیر در برابر دژخیم که او را بین مرگ و تسلیم برای زندگی ذلت‌بار مخیر کرده بود هم‌چنان که خود مروج و معلم پیام حسینی هیهات مناالذله بود؛ سربلند و سرفراز، مرگ سرخ‌فام را انتخاب کرد و و در کنار دیگر همرزمانش به‌دست جلادان خمینی در زندان اوین به‌شهادت رسید و بر عهد خود با خدا و خلق وفا کرد.
روحش شاد و یادش گرامی باد... !

مریم رجوی: درود‌های بی‌پایان به ‌همه زندانیان قتل‌عام‌شده سال ۶۷ که از لحظه‌ای که در اتاق‌های بازجویی گفتند بر سر موضع خود علیه ولایت فقیه و برای آزادی ایستاده‌اند، تا همین امروز، نبرد و پیکارشان رژیم آخوندی را درهم‌ می‌کوبد. 

با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر